MYTS:in kesäretki 7.8. Sinivuokossa

Marxilaisen Yhteiskuntatieteen Seura tekee jälleen lauantaina 7.8.2010 perinteisen kesäretken Hervannan liepeillä sijaitsevaan viehettävään Sinivuokkoon. Paikalla on tarkoitus olla kello 12 maissa.

Ohjelmassa on kaksi alustusta:

Lauri Kämäri – Marxilaisesta luokkateoriasta
Antti Ronkainen – Talouskriisin tarkastelua arvolain avulla

Kesäretki jatkuu alustusten herättämällä keskustelulla, makkaroiden ja vihannesta grillailulla ja muiden eväiden nauttimisella kiireettömässä tunnelmassa. Sinivuokossa on myös saunomis- ja uintimahdollisuus, joten oma pyyhe mukaan.

Paikka & saapumisohje:

Helpoin ja varmin tapa löytää perille on astua Keskustorilta klo 11:20 (perillä 11:42, seuraava bussi lähtee 11:40 ja on perillä 12:02) lähtevään bussiin numero 30. Mukana on kokeneita Sinivuokon kävijöitä, jotka tuntevat Hervannan päässä tien perille. Poisjäänti Arkkitehdinkadun ensimmäisellä pysäkillä. Siitä jatketaan Ahvenisjärventielle, jonka jälkeen yli/ali Ruskontien Salinintielle.

Omalla kulkuneuvolla paikalle tuleville kerrottakoon, että Hervannan Sinivuokko sijaitsee Salinintiellä Hervantajärven rannalla. Sijainti löytyy GoogleMapsista. Salinintietä kuljetaan noin 300 metriä ja pienestä parkkilaajentumasta alas rantaan. Paikka on löydettävissä myös Eniro-puhelinluettelon karttasivulta 23 ruudusta BG-18.

Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteys Juha Koivistoon (050- 5418912) tai Antti Ronkaiseen (040-7764204).

Tervetuloa mukaan kesäretkelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *