Perinteinen kesäretki Sinivuokossa 6.8.

Marxilaisen Yhteiskuntatieteen Seura tekee jälleen lauantaina 6.8.2011 perinteisen kesäretken Hervannan liepeillä sijaitsevaan viehettävään Sinivuokkoon.

Paikalla on tarkoitus olla klo 13 mennessä ja ohjelma alkaa Paula Rauhalan alustuksella tekniikasta ja fetisismistä.

Kesäretki jatkuu alustusten herättämällä keskustelulla, makkaroiden ja vihannesta grillailulla ja muiden eväiden nauttimisella kiireettömässä tunnelmassa. Sinivuokossa on myös saunomis- ja uintimahdollisuus, joten oma pyyhe mukaan.

Paikka & saapumisohjeet:

Helpoin ja varmin tapa löytää perille on saapua Keskustorille klo 12:00 jälkeen, josta bussi n:o 30 lähtee klo 12:20 (seuraava bussi lähtee 12:40) Hervantaan. Mukana on kokeneita Sinivuokon kävijöitä, jotka tuntevat Hervannan päässä tien perille. Poisjäänti Arkkitehdinkadun ensimmäisellä pysäkillä. Siitä jatketaan Ahvenisjärventielle, jonka jälkeen yli/ali Ruskontien Salinintielle. Salinintietä kuljetaan noin 300 metriä ja pienestä parkkilaajentumasta alas rantaan.

Omalla kulkuneuvolla paikalle tuleville kerrottakoon, että Hervannan Sinivuokko sijaitsee Salinintiellä Hervantajärven rannalla. Sijainti löytyy GoogleMapsista. Paikka on löydettävissä myös Eniro-puhelinluettelon karttasivulta 23 ruudusta BG-18.

Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteys Juha Koivistoon (050- 5418912) tai Antti Ronkaiseen (040-7764204).

Tervetuloa mukaan kesäretkelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *